STAFF

Sergiu STANCU

Antrenor principal

Sergiu Stancu este poate cel mai bine cotat antrenor din voleiul autohton, tehnicianul campionilor României fiind numit în primăvara acestui an și pe postul de selecționer al reprezentativei de volei seniori a României.

Stancu este unul dintre cei mai reprezentativi voleibalişti români ai primului deceniu al anilor 2000. Component al naţionalei României timp de 11 ani (2002–2013), el a evoluat pe postul de centru şi a disputat peste 100 de meciuri în echipamentul tricolor.

Triplu campion al României cu Tomis Constanţa (2013-2015), dublu câştigător al campionatului Belgiei cu Knack Roeselare (2005-2006), Sergiu Stancu a jucat şi într-o finală de Liga Campionilor în 2007, cu formaţia franceză Tours.

De asemenea, are în palmares două Cupe şi o Supercupă cucerite în Belgia precum şi două Cupe ale României. Ca jucător, a mai evoluat în campionatele Italiei, Greciei şi Spaniei.

După ce a devenit antrenor, echipele conduse de el au țintit exclusiv titlul național! A reuşit acest lucru cu Tricolorul Ploieşti (2018) şi cu CSM Arcada Galaţi (2019-2021). Alături de echipa noastră a câștigat și Supercupa României (2019).

Răzvan TĂNĂSESCU

Antrenor secund

Colaborator apropiat al selecționerului Sergiu Stancu, Răzvan Tănăsescu este, de asemenea, un fost jucător important al voleiului românesc. A câștigat campionatul național cu Deltacons Tulcea și Tomis Constanța, a fost om de bază al naționalei României pe postul de libero, a cucerit titlul ca jucător de volei pe plajă și, după numirea lui Stancu la cârma primei reprezentative, a acceptat și postul de antrenor secund sub tricolor.

Réne LUNA

Preparator fizic

Argentinianul Réne Luna a devenit preparatorul fizic al campionilor de la CSM Arcada Galați, după despărțirea de italianul Carlo Sati, plecat la o câștigătoare de CEV Champions League.

"Pot să spun că mă bucur pentru Carlo, un om extraordinar, un profesionist excepțional cu care am păstrat o relație foarte bună. El mi-a zis și anul trecut dacă apare ceva foarte bun, ne va părăsi. A plecat în Rusia, la Belgorod, adică foarte sus. Vine Réne Luna, cu care mai negociaserăm acum doi ani, înainte de a-l aduce pe Sati. Este un preparator fizic bun, mă bucur că a ales Arcada după plecarea lui Carlo", l-a caracterizat antrenorul principal Sergiu Stancu.

Eugen PASCALE

Fizioterapeut

Unul dintre cei mai bine cotați fizioterapeuți din sportul românesc, Eugen Pascale este gălățean, a colaborat și cu alte echipe din oraș și din țară, chiar și din alte discipline, și este o importantă bornă în materie de recuperare medicală. Pascale se ocupă și de recuperarea jucătorilor naționalei României.

Filip MARKOVIC

Statistician

Ocupă același post și la reprezentativa de seniori a Serbiei, țara sa natală. Este considerat un profesionist de top pe acest palier.