VALORI

MISIUNE

Misiunea clubului sportiv Arcada Galați este asigurarea climatului ideal, bazat pe organizare, disciplină și pozitivitate, pentru tinerii din județul Galați și împrejurimi care aspiră la statutul de voleibalist sau tenismen de performanță. De asemenea, prin activitatea echipei de volei seniori din Divizia A1 masculin, urmărim continuarea tradiției acestui minunat sport în orașul de la Mila 80 a Dunării.

VIZIUNE

CS Arcada Galați și-a propus de la întemeiere, printr-o creștere organică, atingerea pragurilor de performanță și, din 2019, este de trei ori la rând campioana României la volei masculin, reprezentând țara în cele mai importante competiții europene. Aceasta este viziunea organizației noastre: obținerea de trofee, participarea cu rezultate notabile în cupele europene pentru dezvoltarea imaginii voleiului autohton și creșterea de jucători pentru echipa națională a României.

VALORI

Profesionalism. Nu facem rabat de la niciun detaliu, dedicându-se zi de zi și ceas de ceas pentru ca întregul organism CS Arcada Galați să inspire creativitate, energie și, în definitiv, eficiență. Fără aceste principii, sportivul care se antrenează în culorile clubului nu poate atinge maximum de performanță.

Experiență. Suntem un club relativ tânăr, fondat în anul 2012, însă dezvoltarea entității noastre n-ar fi fost posibilă fără implicarea și priceperea specialiștilor din această zonă a țării, foști sportivi de performanță, antrenori cu background, reputați profesori universitari. Educația sportivă este o religie a clubului, sportivii beneficiind de o pregătire la cele mai înalte standarde.

Integritate. Respectul pentru proprii sportivi, publicul gălățean și față de celelalte entități ale fenomenului în care activăm este încă o carte de vizită a organizației. Suntem conștienți că munca depusă influențează destine, de aceea, acționând ca o mare familie, respectăm individul.

Flexibilitate. Nicio strategie, fie că este aplicată în sport sau în afara lui, nu-și poate atinge obiectivul fără a colabora și a comunica liber și constant. Suntem deschiși la nou și manifestăm flexibilitate.

Loialitate. Cinstea ne caracterizează întreaga activitate și le suntem loiali tuturor partenerilor noștri, respectându-le principiile și valorile.