SENIORI

Clubul Sportiv Arcada Galați susține pasiunea pentru sportul alb, așa cum este supranumit tenisul, și se mândrește cu unul dintre cele mai bune produse ale acestei discipline din țara noastră: PATRICIA MARIA ȚIG, sportivă născută în anul 1994 care a activat la clubul nostru încă de la vârsta de 14 ani. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 56 mondial pe 26 octombrie 2020.

Patricia a câștigat primul titlu WTA la Istanbul în fața canadiencei Eugenie Bouchard cu 2-6, 6-1, 7-6.

Marian Dimulescu (CS Arcada), antrenor al Patriciei încă de la vârsta de 10 ani a tenismenei: „Este o fată muncitoare, ambiţioasă, perseverentă. De-a lungul timpului, a obţinut multe rezultate bune pe zgură. Primul ei succes a fost, la doar 14 ani, titlul naţional la copii, după care au urmat alte şi alte performanţe. Dar să câştigi un turneu cu Bouchard (fost număr 5 mondial), în finala de la Istanbul, nu-i la îndemâna oricui. Pentru isprava ei merită toate felicitările şi gândurile de bine şi îi doresc mult succes!”

Patricia Țig: „Vreau în mod special să le mulțumesc pentru susținerea financiară și morală celor de la Arcada, în special domnului Mihai Humă. Fără astfel de oameni alături nu aș fi putut ajunge atât de sus în clasamentul WTA.”